Er det mulig for utviklingshemmede å ta en høyere utdanning? Islandske fagfolk kan vise til gode erfaringer. 10.og 11. mars kommer de til Kristiansand for å dele sine erfaringer på konferansen ”Utdanning og et inkluderende arbeidsliv – også for utviklingshemmede”. Konferansen som finner sted på Quality Hotell i Sørlandsparken vil være møteplass for læring, inspirasjon og ettertanke. Målet er å bidra til å endre holdninger og praksis slik at mennesker med utviklingshemming opplever større grad av inkludering i utdanning og arbeidsliv.

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer