Er det mulig for utviklingshemmede å ta en høyere utdanning? Islandske fagfolk kan vise til gode erfaringer. 10.og 11. mars kommer de til Kristiansand for å dele sine erfaringer på konferansen ”Utdanning og et inkluderende arbeidsliv – også for utviklingshemmede”. Konferansen som finner sted på Quality Hotell i Sørlandsparken vil være møteplass for læring, inspirasjon og ettertanke. Målet er å bidra til å endre holdninger og praksis slik at mennesker med utviklingshemming opplever større grad av inkludering i utdanning og arbeidsliv.

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer