I går skulle Vennesla videregående skole ha avholdt en paneldebatt med representanter fra de politiske partiene. Den måtte avlyses fordi alle partier unntatt Demokratene ikke besvarte en invitasjon utsendt i oktober og en påminnelse midt i januar. Fredag måtte rektor Thorkild Haus sende beskjed til partiene om at debatten ble droppet. Han sier til Vennesla Tidende at han synes det er synd at de folkevalgte ikke er mer interessert og ikke klarer å overholde tidsfrister.

Haus opplyser at det i ettertid kom noen melding fra to partier om noen som ville delta, men da var det for sent.

-Av og til får vi forespørsler fra partiene om de kan stille med stand og delta i timer. Vi har laget denne politiske dagen for å gjøre det likt for alle. Vi vil prøve igjen til neste år. Kanskje har politikerne da lært å respektere tidsfrister, sier rektor Thorkild Haus.

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Mandal Videregående Skole
  av jto, 17.10.19

  Ombyggingsarbeid på Mandal videregående skole vil bli avklart i økonomiplanen

  Les mer
 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer