-Vi bør ha et vern mot høye tannhelseutgifter. En beskyttelse, som for eksempel slår inn ved

Dagfinn Høybråten
Dagfinn Høybråten
tannlegeutgifter over 3.000 kroner i løpet av en ettårsperiode, sa Høybråten i forrige uke. Han foreslår at staten dekker halvparten av tannhelseutgifter på mellom 3.000 og 15.000 kroner, og tar hele regningen dersom utgiftene blir høyere enn 15.000 kroner, skriver adressa.no

Helga Pedersen Fiskeri- og kystminister
Helga Pedersen
-Staten må ta et større ansvar for mange av de største tannregningene. De eldste, ungdommen og de med dårligst råd skal få hjelp, sier Helga Pedersen. Hun lover i følge adressa.no at det offentlige gradvis skal ta et større ansvar for tannhelsen, men hun levner små håp om at staten skal ta mesteparten av regningen for alle. -Du og jeg som har vanlig inntekt og relativt vanlige tenner, må fortsatt belage oss på å betale for tannlegebehandlingen, sier Pedersen.

av admin, publisert 6. februar 2009 | Skriv ut siden