-I Vest-Agder er ingen mennesker omkommet i trafikken i januar måned. I januar i fjor omkom to personer. Det var en ung gutt som omkom i en utforkjøring i Farsund og en mann som var passasjer i en personbil som kolliderte med en bil på E39 i Flekkefjord. I fjor omkom 13 mennesker i trafikken i Vest-Agder, det var det samme som de to foregående år. De siste ti årene har 137 personer mistet livet på veiene i Vest-Agder, opplyser distriktsleder Liv skare Falkum fra Trygg trafikk Vest-Agder i en pressemelding.

av admin, publisert 2. februar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer