-I Vest-Agder er ingen mennesker omkommet i trafikken i januar måned. I januar i fjor omkom to personer. Det var en ung gutt som omkom i en utforkjøring i Farsund og en mann som var passasjer i en personbil som kolliderte med en bil på E39 i Flekkefjord. I fjor omkom 13 mennesker i trafikken i Vest-Agder, det var det samme som de to foregående år. De siste ti årene har 137 personer mistet livet på veiene i Vest-Agder, opplyser distriktsleder Liv skare Falkum fra Trygg trafikk Vest-Agder i en pressemelding.

av admin, publisert 2. februar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer