Til høsten får elever ved Sirdal videregående skole for første gang mulighet til å fortsette sin utdanning og idrettssatsing på universitetsnivå. Nå ser det lyst ut for at skiskyttertalent kan nå enda lengre ved å satse på Sirdal, skriver avisen Sirdølen. Med forbehold om nok søknader starter skolen på Tonstad opp et desentralisert grunnfag i idrett på skolen til høsten. Det nye tilbudet er resultat av et samarbeid mellom Universitetet i Agder, Hovden videregående skole og Sirdal videregående skole.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. februar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Mandal Videregående Skole
  av jto, 17.10.19

  Ombyggingsarbeid på Mandal videregående skole vil bli avklart i økonomiplanen

  Les mer
 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer