Til høsten får elever ved Sirdal videregående skole for første gang mulighet til å fortsette sin utdanning og idrettssatsing på universitetsnivå. Nå ser det lyst ut for at skiskyttertalent kan nå enda lengre ved å satse på Sirdal, skriver avisen Sirdølen. Med forbehold om nok søknader starter skolen på Tonstad opp et desentralisert grunnfag i idrett på skolen til høsten. Det nye tilbudet er resultat av et samarbeid mellom Universitetet i Agder, Hovden videregående skole og Sirdal videregående skole.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. februar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer