Styrevervregisteret er et KS-verktøy der folkevalgte, ansatte og styremedlemmer kan registrere sine verv og økonomiske interesser. Registeret ble etablert for å bidra til bevisstgjøring og større åpenhet overfor innbyggere og næringsliv. Siden registeret ble etablert i 2007, har det vært en økning i bruken. I begynnelsen av mai i år hadde nærmere 8400 personer valgt å registrere sine verv i styrevervregisteret. Ca. 80 prosent av landets kommuner har åpnet for muligheten til å ta registeret i bruk, men det mangler fortsatt nesten 100 kommuner. Vest-Agder fylkeskommune er representert med registreringer for henimot 40 politikere og ansatte.

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. februar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer