Årets fylkesmesse for Ungdomsbedrifter er i år større enn noen gang. Totalt 125 bedrifter med mer enn 600 deltakere deltar på messen. I år er fire ulike scener spredt omkring på utstillingsområdet. I løpet av dagen skal mer enn 80 ungdomsbedrifter presenteres på disse! Videre skal det foretas omkring 70 intervjuer av ulike bedrifter. På selve messa vil vi ha mer enn 50 dommere i aksjon! Messen arrangeres i Gimlehallen i Kristiansand torsdag 12. mars.

Årets Fylkesmesse for Ungdomsbedrifter åpnes av Fylkesmann Ann-Kristin Olsen, og etter den offisielle åpningen går det slag i slag med ulike konkurranser. Årets messe er komprimert noe i tid i forhold til tidligere, og det blir derfor ekstra mye liv og røre! Hallen åpner for utstillere kl. 08.00 og den offisielle åpningen finner sted kl. 10.00.
Under kan du laste ned program for dagen,

av Torkelsen, Jan H., publisert 26. februar 2009 | Skriv ut siden