Styret i Vest-Agder Venstre vedtok i styremøte torsdag i forrige uke en uttalelse hvor det konkluderes med at byråkratiet i norsk skole gir dårligere undervisning. Det vises til at byråkratiet i norsk skole vokser. -Mer rapportskriving, mer dokumentasjon, flere møter, flere vurderinger, flere tilpassede elevplaner og skriftlig begrunnelse for all karaktersetting er blitt en del av en lærers hverdag. Dette tar tid og krefter og tærer på lærernes overskudd, uttaler partistyret.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. februar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer