Styret i Vest-Agder Venstre vedtok i styremøte torsdag i forrige uke en uttalelse hvor det konkluderes med at byråkratiet i norsk skole gir dårligere undervisning. Det vises til at byråkratiet i norsk skole vokser. -Mer rapportskriving, mer dokumentasjon, flere møter, flere vurderinger, flere tilpassede elevplaner og skriftlig begrunnelse for all karaktersetting er blitt en del av en lærers hverdag. Dette tar tid og krefter og tærer på lærernes overskudd, uttaler partistyret.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. februar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer