Utdanning.no har nå relansert sine nettsider. Dermed skal det bli lettere for elever og studenter å finne informasjon om utdanninger, yrker og karrierer. Utdanning.no har nå også fått nytt innhold slik at de nå inneholder utdannings-, yrkes og karriereinformasjon der til sammen 450 yrkes- og karrierebeskrivelser er på plass. Samtidig er utdanningsinformasjonen presentert på en mer ryddig og forhåpentligvis langt enklere måte enn tidligere.

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. februar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer