Lengst vest i Vest-Agder venter en nå med stor iherdighet på flekkefjæring nummer 9000. I følge byens lokalavis Agder går ordfører Reidar Gausdal rundt og teller hver dag. I løpet av kort tid kommer jubileumsbarnet. -Vi nærmer oss og holder regnskap hver dag. Innbygger nummer 9000 i Flekkefjord skal bli markert med brask og bram, lover han. I forrige uke var innbyggertallet i Flekkefjord 8990 mennesker. Siden årsskiftet har det vært en raskere folketilvekst i Flekkefjord enn noen gang.

Kommunen står, i følge ordføreren, i løpende kontakt med fødeavdelingen på Flekkefjord sykehus. -Den som blir innbygger nummer 9000 skal det gjøres stas på. Vi jobber nå med et opplegg som skal markere begivenheten på en spennende måte, forteller ordføreren.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. mars 2009 | Skriv ut siden