Mandag var fylkesutvalget, lederne av hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø og hovedutvalg for kultur og utdanning samlet til møte i Farsund sammen med fylkesrådmannens ledergruppe. Et sentralt tema på dagsorden var å se på de nye oppgavene som overføres til fylkeskommunene i forbindelse med regionreformen fra 1. januar 2010. Det ble også sett på de utfordringer oppgaveoverføringen innebærer i forhold til blant annet kompetanse, kapasitet og andre ressursbehov i fylkesadministrasjonen. Fylkesutvalget besluttet å nedsette et politisk utvalg som skal følge innarbeidingen av de nye oppgavene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 18. mars 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Estland Kart Og Flagg
  av jto, 09.05.19

  Ungdommens fylkesutvalg skal på studietur til vennskapsfylke i Estland

  Les mer
 • HKU På Vennesla Bibliotek
  av jto, 24.04.19

  Vennesla kulturhus er blitt en solid kulturspreder

  Les mer
 • Klimasterik Logo
  av jto, 23.04.19

  Interpellasjon om klimastreik og fravær

  Les mer