Mandag var fylkesutvalget, lederne av hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø og hovedutvalg for kultur og utdanning samlet til møte i Farsund sammen med fylkesrådmannens ledergruppe. Et sentralt tema på dagsorden var å se på de nye oppgavene som overføres til fylkeskommunene i forbindelse med regionreformen fra 1. januar 2010. Det ble også sett på de utfordringer oppgaveoverføringen innebærer i forhold til blant annet kompetanse, kapasitet og andre ressursbehov i fylkesadministrasjonen. Fylkesutvalget besluttet å nedsette et politisk utvalg som skal følge innarbeidingen av de nye oppgavene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 18. mars 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer