Mandag var fylkesutvalget, lederne av hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø og hovedutvalg for kultur og utdanning samlet til møte i Farsund sammen med fylkesrådmannens ledergruppe. Et sentralt tema på dagsorden var å se på de nye oppgavene som overføres til fylkeskommunene i forbindelse med regionreformen fra 1. januar 2010. Det ble også sett på de utfordringer oppgaveoverføringen innebærer i forhold til blant annet kompetanse, kapasitet og andre ressursbehov i fylkesadministrasjonen. Fylkesutvalget besluttet å nedsette et politisk utvalg som skal følge innarbeidingen av de nye oppgavene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 18. mars 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer