FRIHAVNSDAGENE 2009 er en maritim festival med en faglig dagskonferanse om havnens posisjon i dagens samfunn og en stor folkefest med masse opplevelser og aktiviteter i form av konserter, utstillinger, marked. Fredag 19.- søndag 21. juni arrangerer Porto Franco Frihavnsdagene 2009 i Kristiansand. Arrangementet er en kulturdugnad hvor frivillige organisasjoner, kulturinstitusjoner og offentlige myndigheter samarbeider om å skape debatt om havnebyens framtid og formidle kulturopplevelser forankret i byens havn og regionens maritime kultur.

Arrangementet innledes med konferansen ”Havna som møtested” Fredag 19. juni kl. 10 – 17. Folk og fartøyer i havnaTema for konferansen vil være havnas rolle i byens liv, både i fortid, samtid og framtid.
Lørdagen og søndag vil det være folkefest med marked, konserter, håndverksdemonstrasjoner, utstillinger og diverse stands. Det vil være tradisjonelle småbåter og større fartøyer i havna og masse aktiviteter på kaia.
For full oppdatert program se www.portofranco.no

av admin, publisert 20. mars 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer