FRIHAVNSDAGENE 2009 er en maritim festival med en faglig dagskonferanse om havnens posisjon i dagens samfunn og en stor folkefest med masse opplevelser og aktiviteter i form av konserter, utstillinger, marked. Fredag 19.- søndag 21. juni arrangerer Porto Franco Frihavnsdagene 2009 i Kristiansand. Arrangementet er en kulturdugnad hvor frivillige organisasjoner, kulturinstitusjoner og offentlige myndigheter samarbeider om å skape debatt om havnebyens framtid og formidle kulturopplevelser forankret i byens havn og regionens maritime kultur.

Arrangementet innledes med konferansen ”Havna som møtested” Fredag 19. juni kl. 10 – 17. Folk og fartøyer i havnaTema for konferansen vil være havnas rolle i byens liv, både i fortid, samtid og framtid.
Lørdagen og søndag vil det være folkefest med marked, konserter, håndverksdemonstrasjoner, utstillinger og diverse stands. Det vil være tradisjonelle småbåter og større fartøyer i havna og masse aktiviteter på kaia.
For full oppdatert program se www.portofranco.no

av admin, publisert 20. mars 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer