Ordfører Thor Jørgen Tjørhom i Sirdal er stolt over de flotte resultatene elever på Sirdal videregående skole oppnådde i junior-NM i skiskyting nylig. Det ble ett gull, tre sølv og en bronsemedalje på elevene på ”skigymnaset” på Tonstad. Ordføreren mener de gode resultatene er med på å markere både skolen og Sirdal. -Det er helt fantastisk at vi har trenere, lærere og elever med kapasitet til å markere skolen vår i norgesmesterskap. Medaljevinnerne har gitt Sirdal videregående skole et kvalitetsstempel som bidrar til å ivareta rekrutteringen til skolen, sier en tilfreds ordfører til avisen Agder.

Av resultatlisten kan en lese om elevenes prestasjoner at Karoline Birkeland vant gull på sprinten

Sirdal videregående skole i vintermiljø
Sirdal videregående skole i vintermiljø
og sølv på normaldistansen. Det ble også sølv til Stian Gilje på sprint og Eveline Thune på normaldistansen. Mari Usland Dahl vant bronse på sprinten. I tillegg vant også tidligere elev Lars Helge Birkeland gull på normaldistansen i klassen 20 til 21 år.

Det legges opp til kakefest og stor festivitas på Sirdal videregående skole når medaljevinnerne i midten av mars er tilbake på skolen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. mars 2009 | Skriv ut siden