De neste årene skal det bygges mange offentlige bygg på Sørlandet. For å gjøre det lettere for byggebransjen å skaffe seg oversikt over aktuelle og fremtidige prosjekter inviteres det til informasjonsmøte. Det er Entreprenørforeningen-Bygg og Anlegg, Knutepunkt Sørlandet, Vest-Agder fylkeskommune og Kristiansand kommune ved Kristiansand Eiendom som inviterer til informasjons- og dialogmøte. Møtet holdes på Fylkeshuset i Kristiansand, Tordenskjoldsgate 65, onsdag 1. april fra klokken 12.00 til 16.00.

Prosjektleder for Kilden IKS og prosjektdirektøren for AF Gruppen vil holde hver sine innlegg om muligheter og utfordringer i Kilden-prosjektet. Karl Robertsen fra Universitetet i Agder vil ta utgangspunkt i finanskrisen og se på konsekvenser for eiendomsmarkedet framover. Til slutt blir det en presentasjon av de større byggeprosjektene som er planlagt i fylkeskommunen og flere kommuner i Vest-Agder.
Informasjon om påmelding finner du i vedlagte invitasjon til arrangementet. Påmeldingsfrist onsdag 25. mars.

Påmelding

Invitasjon til informasjonsmøte

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. mars 2009 | Skriv ut siden