- Det er forunderlig at det ikke satses mer. Vi har flere ganger fått inntrykk av at nå skal det satses, og så skjer det ingenting. Regionsdirektør i NSB Eiendom, Gunnar Nøding, er lei av det han kaller manglende politisk satsning, i følge Sørnett. Bakgrunnen for hjertesukket fra regiondirektøren er at utbyggingen som skal gjøre det mulig å reise med tog fra Kristiansand til Oslo på tre timer fortsatt lar vente på seg. Han hevder at en vil oppleve en markant økning i togtrafikanter dersom utbyggingen blir en realitet. Han ser for seg en tredobling i forhold til dagens trafikk.

I årevis har det vært jobbet og planlagt en utvikling av Sørlandsbanen. Planene er klare for en sammenkobling mellom Sørlandsbanen og Vestfoldbanen. En slik sammenkobling vil redusere reisetiden fra Kristiansand til Oslo til tre timer.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi
  av ansk55, 19.09.19

  Ledig drosjeløyve i Kvinesdal kommune - utlysning september 2019

  Les mer
 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer