Staten opprettet i 2006 en ny tilskuddsordning der kommunesektoren kan søke midler til delfinansiering på opptil 75 prosent til tiltak som gjør kollektivtransporten tilgjengelig for funksjonshemmede. Fylkeskommunene har fått ansvar for å prioritere søknadene som kommer inn. Hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø ble i dag orientert om at Vest-Agder fylkeskommune har mottatt fire søknader. Tre av disse omfatter Kristiansand og en Mandal. De tre aktuelle prosjektene i Kristiansand utgjør et søknadsbeløp på til sammen vel 5 millioner kroner, mens prosjektet i Mandal utgjør 600.000 kroner.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. mars 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Specsavers Vant I 2019
  av elma11, 28.11.19

  Vinner av Jeg kjører grønt-kampanjen!

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 26.11.19

  Flere innspill til detaljregulering av ny E-39 i Lyngdal

  Les mer
 • Norges Lover Forsideutsnitt
  av jto, 25.11.19

  Vil ha overført skiltmyndigheten for fylkeveger til fylkeskommunen

  Les mer