Staten opprettet i 2006 en ny tilskuddsordning der kommunesektoren kan søke midler til delfinansiering på opptil 75 prosent til tiltak som gjør kollektivtransporten tilgjengelig for funksjonshemmede. Fylkeskommunene har fått ansvar for å prioritere søknadene som kommer inn. Hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø ble i dag orientert om at Vest-Agder fylkeskommune har mottatt fire søknader. Tre av disse omfatter Kristiansand og en Mandal. De tre aktuelle prosjektene i Kristiansand utgjør et søknadsbeløp på til sammen vel 5 millioner kroner, mens prosjektet i Mandal utgjør 600.000 kroner.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. mars 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer