Staten opprettet i 2006 en ny tilskuddsordning der kommunesektoren kan søke midler til delfinansiering på opptil 75 prosent til tiltak som gjør kollektivtransporten tilgjengelig for funksjonshemmede. Fylkeskommunene har fått ansvar for å prioritere søknadene som kommer inn. Hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø ble i dag orientert om at Vest-Agder fylkeskommune har mottatt fire søknader. Tre av disse omfatter Kristiansand og en Mandal. De tre aktuelle prosjektene i Kristiansand utgjør et søknadsbeløp på til sammen vel 5 millioner kroner, mens prosjektet i Mandal utgjør 600.000 kroner.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. mars 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer
 • Åpning Av Gs -vei
  av jto, 08.10.19

  Flott åpning av ny gang- og sykkelvei i Songdalen

  Les mer
 • Bygg - Og Anleggsteknikk
  av jto, 01.10.19

  Bygg- og anleggslinja på Byremo videregående skole med på fylkesveiprosjekt

  Les mer