De to elevene Olav Willumsen Haugå og Eirik Løhaugen Fjærbu på Vågsbygd videregående skole i Kristiansand har kvalifisert seg til nasjonale finaleplasser i fagolympiadene! Eirik har, som en av 17 elever i landet, kvalifisert seg til finalen i Kjemiolympiaden. Både Eirik og Olav er blant de 18 som har kvalifisert seg til finalen i Fysikk-OL. Det var nesten 1000 deltakere i hver av konkurransene, så dette er virkelig imponerende resultater. De er nå deltakere i en ukes treningsleire i de respektive fag ved Universitetet i Oslo, som avsluttes med de nasjonale finalene.

av admin, publisert 23. mars 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer