De to elevene Olav Willumsen Haugå og Eirik Løhaugen Fjærbu på Vågsbygd videregående skole i Kristiansand har kvalifisert seg til nasjonale finaleplasser i fagolympiadene! Eirik har, som en av 17 elever i landet, kvalifisert seg til finalen i Kjemiolympiaden. Både Eirik og Olav er blant de 18 som har kvalifisert seg til finalen i Fysikk-OL. Det var nesten 1000 deltakere i hver av konkurransene, så dette er virkelig imponerende resultater. De er nå deltakere i en ukes treningsleire i de respektive fag ved Universitetet i Oslo, som avsluttes med de nasjonale finalene.

av admin, publisert 23. mars 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer