De to elevene Olav Willumsen Haugå og Eirik Løhaugen Fjærbu på Vågsbygd videregående skole i Kristiansand har kvalifisert seg til nasjonale finaleplasser i fagolympiadene! Eirik har, som en av 17 elever i landet, kvalifisert seg til finalen i Kjemiolympiaden. Både Eirik og Olav er blant de 18 som har kvalifisert seg til finalen i Fysikk-OL. Det var nesten 1000 deltakere i hver av konkurransene, så dette er virkelig imponerende resultater. De er nå deltakere i en ukes treningsleire i de respektive fag ved Universitetet i Oslo, som avsluttes med de nasjonale finalene.

av admin, publisert 23. mars 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer