I helgen holdt Vest-Agder Arbeiderparti årsmøte. Blant representantente var det enstemmig tilslutning til at partiets sju representanter  i fylkestinget, ledet av fylkesvaraordfører Toril Runden, skal si ja til at det igangsettes en prosess for fylkessammenslåing. -I Vest-Agder har vi ønsket oss ett Agder i mange valgperioder, så hos oss begynner folk å bli utålmodige, sier Runden til Fædrelandsvennen. Det knytter seg imidlertid spenning og usikkerhet til hva AP i Aust-Agder vedtar på sitt årsmøte kommende helg. Arendal AP har gått i mot en fylkessammenslåing.

Stortingsrepresentant Rolf Terje Klungland sier til Fædrelandsvennen at arendalittene ikke børArbeiderpartiet logo miniformat være redde for å bli spist av Kristiansand. Han mener det går an å bygge èn region med to store byer. Han er overbevist om at det blir en fylkessammenlåing fra 2012 eller 2016.
Nærings- og handelsminister Sylvi Brustad sier at en eventuell sammenslåing vil bli basert på frivillighet. -Hvis Aust- og Vest-Agder blir enige er det strålende, sier hun i følge Fædrelandsvennen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/category/relatednews.cshtml)