-Husk på innvandrerungdommen når dere skal ta inn lærlinger, oppfordrer statsråd Dag Terje Andersen lederne for de heleide statlige virksomhetene. Han mener økt rekruttering av innvandrere er spesielt viktig nå. -Vi må forhindre at kompetente innvandrere er først ut og sist inn når vi går fra høykonjunktur mot usikrere tider i flere bransjer, sier statsråden. Oppfordringen kom på arbeids- og inkluderingsministerens årlige møte med virksomhetene. Statsråden framhever at de statseide virksomhetene har et særskilt ansvar for å fremme mangfold: -Staten må gå foran med et godt eksempel.

av admin, publisert 6. april 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer