-Husk på innvandrerungdommen når dere skal ta inn lærlinger, oppfordrer statsråd Dag Terje Andersen lederne for de heleide statlige virksomhetene. Han mener økt rekruttering av innvandrere er spesielt viktig nå. -Vi må forhindre at kompetente innvandrere er først ut og sist inn når vi går fra høykonjunktur mot usikrere tider i flere bransjer, sier statsråden. Oppfordringen kom på arbeids- og inkluderingsministerens årlige møte med virksomhetene. Statsråden framhever at de statseide virksomhetene har et særskilt ansvar for å fremme mangfold: -Staten må gå foran med et godt eksempel.

av admin, publisert 6. april 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer