-Husk på innvandrerungdommen når dere skal ta inn lærlinger, oppfordrer statsråd Dag Terje Andersen lederne for de heleide statlige virksomhetene. Han mener økt rekruttering av innvandrere er spesielt viktig nå. -Vi må forhindre at kompetente innvandrere er først ut og sist inn når vi går fra høykonjunktur mot usikrere tider i flere bransjer, sier statsråden. Oppfordringen kom på arbeids- og inkluderingsministerens årlige møte med virksomhetene. Statsråden framhever at de statseide virksomhetene har et særskilt ansvar for å fremme mangfold: -Staten må gå foran med et godt eksempel.

av admin, publisert 6. april 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer