Hele tredje klasse på Sirdal videregående skole er i år med å arrangere Tour de Sirdal. Også i år er det ett prosjekt i forbindelse med skolefaget ”ledelse og instruksjon”. I år får elevprosjektet celebert besøk. Dag Otto Lauritzen har takket ja til å komme til Sirdal helgen 24 - 25. april. Han vil da ta jobben som speaker. I tillegg vil han holde et foredrag om "mitt liv i motbakke". Målet med Tour de Sirdal er ikke bare å skape ett sykkelritt, men heller et kulturarrangement som samler mosjonister og aktive, unge og gamle. Derfor vil det bli både mosjonsritt, barneritt og ”eliteklasse”. Eliteklassen vil ha ledertrøyer, sprinttrøyer og klatretrøyer. Ellers får alle i barnerittet deltakerpremie og det vil bli trekkpremier for mosjon- og eliteklassen.

Dag Otto Lauritzen tar turen frå Grimstad til Tonstad for å lage ekstra stas rundt årets sykkelritt i Sirdal. Han har rundet 50 år, men er fortsatt i toppform. Lauritzen har mange meritter på sykkelen. Blant annet OL-bronse fra Los Angeles, NM-titler og etappeseier i Tour de France. I februar vant han NRKs TV-serie Mesternes Mester. Han er også tidligere ”Skal vi danse” -deltaker.

Arrangementet avvikles ut fra Tonstad sentrum.

Her finner du mer informasjon og påmeldingsskjema for årets Tour de Sirdal: http://www.tourdesirdal.com/

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. april 2009 | Skriv ut siden