Det er nå henimot åtte måneder til fylkeskommunene overtar ansvaret for en betydelig andel riksveier. - Problemer er at det ikke følger penger med dette ansvaret. Dette er veier som er i svært dårlig stand, de er farlige og trenger omfattende oppgraderinger. Vi blir bedt om å ta over et konkursbo, og i landsmøtesalen er det derfor en massiv stemning for å kreve kompensasjon, sier Sør-Trøndelags fylkesordfører Tore O. Sandvik til adressa.no. På AP's landsmøte står han i spissen for et Ap-opprør mot staten i kampen for statlige milliarder til fylkesveiene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. april 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer