Det er nå henimot åtte måneder til fylkeskommunene overtar ansvaret for en betydelig andel riksveier. - Problemer er at det ikke følger penger med dette ansvaret. Dette er veier som er i svært dårlig stand, de er farlige og trenger omfattende oppgraderinger. Vi blir bedt om å ta over et konkursbo, og i landsmøtesalen er det derfor en massiv stemning for å kreve kompensasjon, sier Sør-Trøndelags fylkesordfører Tore O. Sandvik til adressa.no. På AP's landsmøte står han i spissen for et Ap-opprør mot staten i kampen for statlige milliarder til fylkesveiene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. april 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer