Perfect Move tok hjem en historisk 3.plass under NM for Studentbedrifter 2009. Bedriften utmerket seg med høy kvalitet på alle ledd og juryen satte pris på folkehelse i form av forebygging i stedet for reparasjon. Prisutdeler var statssekretær Åsa Elvik i Kunnskapsdepartementet. -Nivået på årets Studentbedrifter var høyere enn noen sinne, og derfor var det ekstra gøy at Agder hevdet seg i konkurransen, sier Daglig leder i UE-Agder, Jan Ole Rypestøl. Perfect Move er en spennende bedrift med en god forretningsidé og vi gleder oss til å følge med bedriften videre.

Perfect Move SB har satset på et mobilt testlaboratorium hvor de analyserer dine føtter slik at du får rett skotøy. "Vi er kjempefornøyde med innsatsen under NM. Nivået var svært høyt men det er godt å se at hardt arbeid lønner seg". Ordene kommer fra daglig leder i Perfect move studentbedrift, Ole Sørnes Askvik. Sammen med Lars Gunnar Stokke og Bente Elisabeth Haaversen Hetland representerte de tre studentene Agder-fylkene under NM.

http://www.perfectmove.noPerfect Move

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. april 2009 | Skriv ut siden