I slutten av mai ønsker Norsk Tannpleierforening avdeling Vest-Agder velkommen til fagkurs i god, gammel sørlandsidyll i Kristiansand. Clarion Hotel Ernst, midt i byen, danner rammen for fagkurset. Det strekker seg over to hele dager, tirsdag 26. og onsdag 27. mai. Rundt tjue utstillere presenterer gammelt og nytt innen tannhelsefeltet. Flere av deltakerne blir med på skjærgårdstokt med Sørlandet, verdens eldste operative fullrigger tirsdag kveld etter at kursene er ferdige.

Fagtemaene denne gangen er blant annet pasientrettighetsloven, psykologi/de vanskelige samtalene, digital røntgen i teori og praksis, perio og implantater, egen privat praksis og kariologi.

Last ned programmet og opplysninger her: 6_10_nett_2009 382.52 Kb

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden