Nattkonsert ved Sørlandske Sommernetter, Vest-Agder-museets store museumsdag, åpne skip: Fullriggeren Sørlandet, M/S Gamle Oksøy og M/S Sjøkurs, kveldskonsert med Lars Martin Myhre, utstillinger og presentasjoner, seilas på Byfjorden, defilering av tradisjonelle småbåter, sjantikor og konserter, marked og håndverksdemonstrasjoner, servering av lokal mat og drikke. Det er smakebiter av det rikholdige programmet for FRIHAVNSDAGENE 09 i Kristiansand 19. til 21. juni.

-Dette er en utmerkelse jeg setter stor pris på. Den gjør meg stolt og den gir inspirasjon. Kvinesdal kommunes målrettede arbeid med likestillingsutfordringene startet i 2006. Det har vært bredt forankret blant politikere og både administrasjon og ansatte i kommunen. Er det noe landsdelen vår har behov for er det gode levekår og likestilling. Prisen, som jeg nå mottar på vegne av kommunen, vil bidra til at både Kvinesdal og landsdelen vil heve seg på dette området, sa ordfører Odd Omland da han tok imot Agderrådets likestillingspris for 2011 i dag.

av admin, publisert 11. mai 2009 | Skriv ut siden