e-bibAgder er et felles bibliotekprosjekt for hele Agder-regionen. Aust- og Vest-Agder fylkeskommuner, Universitetsbiblioteket i Agder, bibliotekene i alle Agder-kommunene, samt en del bibliotekarer i de videregående skolene har deltatt i prosjektet. I dag ble hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø orientert om at e-bibAgder har nådd sine målsetninger om å øke IKT-kompetansen i bibliotekene på Agder, samt å gjennomføre en småskalamarkedsføring av det bedrede tjenestetilbudet som befolkningen i Agder-regionen har fått på bakgrunn av Felles bibliotektransport på Agder og Samsøk. Prosjektet har også bidratt til å styrke de gode nettverksrelasjonene på tvers av ulike kommuner, fylker og institusjonstyper.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. mai 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Fylkesbiblioteket

  • Bokbussen Ved Spangereid Skole
    av jto, 11.06.19

    Mange klemmer til sjåføren på bokbussen under nostalgisk turnè

    Les mer