Fra 3. til 11. september pågår årets kampanje mot mobbing

Europarådet fyller 60 år. I den anledning inviteres barn og ungdom mellom 10 og 18 år til en skrivekonkurranse. Det blir kåret en vinner fra hvert av Europarådets 47 medlemsland. Tema for Europarådskonkurransen er: ”How do you imagine the European citizen of the future”. Bidragene skal skrives på engelsk. Vinneren fra hvert medlemsland som deltar, vil bli invitert til å motta et diplom på markeringen av Europarådets 60 års-jubileum i Strasbourg den 1. oktober 2009.

Frist for innsendelse av bidrag er 25. mai 2009. Utdanningsdirektoratet dekker kostnader for reise og opphold for eventuell vinner av skrivekonkurransen.

Les her for mer informasjon

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)