-Nytt og utvidet innhold i kulturkortet i Vest-Agder har gjort det interessant for ungdom å ha dette i lomma. Det kommer bestillinger hver dag, og nå er det snart sendt ut 700 kort. Det er over alle forventninger. Det betyr 700 nye ”kulturforbrukere”. Samtlige billetter som ble lagt ut til kulturkortpris på Norway Rock festivalen i Kvinesdal forsvant i løpet av to timer, opplyser rådgiver Inga Lauvdal i allmenkulturseksjonen i Vest-Agder fylkeskommune.

Kulturkortet fikk , i følge Lauvdal, en helt annen oppmerksomhet etter at det ble gjort avtale med denne festivalen, Fjellparkfestivalen i Flekkefjord, Quart festivalen, Nordsjøfestivalen i Farsund, Eikerapen Roots festival og IK Start. Det er og gjort avtaler med enkelte konserter på Samsen Kulturhus og den store konserten på Halloween Party til IK Gimletroll.

-Målet er at noen av disse kulturkortbrukere er flittige gjester på Agder Teater, konserter hos Symfoniorkesteret, ser filmer og enkelte kulturarrangement på kulturhuset i Lyngdal, Kvinesdal, Sirdal, Flekkefjord, Vennesla og Farsund, sier Inga Lauvdal.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer