Da ordningen startet var det fire til fem passasjerer som benyttet morgentoget til Kristiansand. Nå er det sjelden mindre enn ti til femten.

Terje Imeland
Terje Imeland
Varaordfører Terje Imeland i Songdalen kommune er blant de som benytter tilbudet. -Jeg har tatt toget to ganger denne uka til jobb fra Nodeland på 07.34-avgangen. Mandag var det femten personer og fire med sykkel og i går onsdag var det fjorten personer og også fire med sykkel. Tidligere i vår har det vært seks til åtte personer på denne avgangen fra Nodeland.

-I går satt jeg sammen med Inge Os fra Agder kollektivtrafikk på toget innover og vi var vel begge enige om at det nå kunne se ut som om Songdøler virkelig hadde begynt å oppdage togtilbudet. I etterkant av et fremstøt vi hadde i Brennåsen i april har jeg også fått mange tilbakemeldinger om folk som så innslaget og som er blitt mer oppmerksom på togtilbudet. Jeg er også helt sikker på at fulldistribusjonen i postkassene hadde stor effekt. Helt sentralt som motivasjon i bruk av dette togtilbudet er den utvidede gyldigheten og samkjøringen av månedskortene som AKT og NSB har fått til og som vi er svært tilfredse med, sier Imeland.

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. mai 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer