Da ordningen startet var det fire til fem passasjerer som benyttet morgentoget til Kristiansand. Nå er det sjelden mindre enn ti til femten.

Terje Imeland
Terje Imeland
Varaordfører Terje Imeland i Songdalen kommune er blant de som benytter tilbudet. -Jeg har tatt toget to ganger denne uka til jobb fra Nodeland på 07.34-avgangen. Mandag var det femten personer og fire med sykkel og i går onsdag var det fjorten personer og også fire med sykkel. Tidligere i vår har det vært seks til åtte personer på denne avgangen fra Nodeland.

-I går satt jeg sammen med Inge Os fra Agder kollektivtrafikk på toget innover og vi var vel begge enige om at det nå kunne se ut som om Songdøler virkelig hadde begynt å oppdage togtilbudet. I etterkant av et fremstøt vi hadde i Brennåsen i april har jeg også fått mange tilbakemeldinger om folk som så innslaget og som er blitt mer oppmerksom på togtilbudet. Jeg er også helt sikker på at fulldistribusjonen i postkassene hadde stor effekt. Helt sentralt som motivasjon i bruk av dette togtilbudet er den utvidede gyldigheten og samkjøringen av månedskortene som AKT og NSB har fått til og som vi er svært tilfredse med, sier Imeland.

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. mai 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer