Leder for Jernbaneforum Sør, Oddvar Skaiaa (KrF) er, i følge Agderposten, positiv etter Nasjonal Transportplan (NTP)-høringen i Stortinget i går. - Jeg så at mange nikket rundt meg når jeg snakket om planene, sier Skaiaa som svarte på flere spørsmål som omhandlet planene om å bygge en ny jernbanelinje mellom Skorstøl og Gjerstad. Det dreier seg om en jernbanelinje på 59 kilometer som vil binde sammen Sørlandsbanen og Vestfoldbanen. Det vil bety 19 minutter spart mellom Kragerø og Porsgrunn.

Presis klokken 14.00 onsdag 7. september lot leder av Agderrådet Oddvar Skaiaa klubba falle for det siste møtet i Agderrådets historie. -Det er en spesiell dag. Agderrådet har eksistert som samarbeidsorgan i landsdelen i mange år. Men utviklingen går sin gang. Det som var riktig en gang er kanskje ikke riktig nå lenger. Jeg vil imidlertid hevde at rådet har hatt sin betydning. Rådet har stått for både et nødvendig og viktig arbeid på mange felt. Rådet er blitt lagt merke til og lyttet til, sa Skaiaa.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. mai 2009 | Skriv ut siden