Søndag 31. mai - første pinsedag er det et spennede tilbud til de som vil delta i naturlosturen, Da tilbys Utsyn fra Broneheia, Dovrehei og Ørneknipen som ligger i grenselandet mellom Lindesnes og Lyngdal kommuner. En kan velge mellom en kort og en lang variant av turen Den korte turen som er på fire kilometer, går på merket sti og har et utkikkspunkt på Broneheia hvor en kan se havet. Den lange turen på ni kilometer går også på merket sti fram til Bronehei, deretter i umerket og mer ulendt terreng. Her er det utsyn fra Dovrehei og Ørneknipen, både inn over de indre bygder og ut over havet.

Turen har avgang klokken 10.00 og møtestedet er Støle på parkeringsplass innerst ved naturlos logo i miniformatStølevannet På natur og kulturvandringer og turer er det alltid med minst en naturlos.. Denne gang er det Per Einar Bergstøl. Arrangør er Vigmostad Helselag, Vigmostad IL og Vigmostad skole. Telefonnumre: 382 56 780 / 91 35 94 93

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. mai 2009 | Skriv ut siden