Samferdselssjefen i Vest-Agder heter nå Vidar Ose. Han er kristiansander, 53 år og har vært ansatt i fylkeskommunen fra 1991 med forskjellige oppgaver innenfor samferdsel og beredskap/ samfunnssikkerhet. Han er utdannet ved Politihøgskolen og har etter at han gikk ut av politietaten systematisk ervervet seg økt faglig og praktisk kompetanse innenfor samferdsel og offentlig forvaltning. Det er en usedvanlig ryddig person fylkeskommunen nå har fått som samferdselssjef. Vidar Ose kjenner fylket og de oppgavene han får ansvar for meget godt - så her blir det full operasjon fra første dag.

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. mai 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer