Samferdselssjefen i Vest-Agder heter nå Vidar Ose. Han er kristiansander, 53 år og har vært ansatt i fylkeskommunen fra 1991 med forskjellige oppgaver innenfor samferdsel og beredskap/ samfunnssikkerhet. Han er utdannet ved Politihøgskolen og har etter at han gikk ut av politietaten systematisk ervervet seg økt faglig og praktisk kompetanse innenfor samferdsel og offentlig forvaltning. Det er en usedvanlig ryddig person fylkeskommunen nå har fått som samferdselssjef. Vidar Ose kjenner fylket og de oppgavene han får ansvar for meget godt - så her blir det full operasjon fra første dag.

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. mai 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer