Samferdselssjefen i Vest-Agder heter nå Vidar Ose. Han er kristiansander, 53 år og har vært ansatt i fylkeskommunen fra 1991 med forskjellige oppgaver innenfor samferdsel og beredskap/ samfunnssikkerhet. Han er utdannet ved Politihøgskolen og har etter at han gikk ut av politietaten systematisk ervervet seg økt faglig og praktisk kompetanse innenfor samferdsel og offentlig forvaltning. Det er en usedvanlig ryddig person fylkeskommunen nå har fått som samferdselssjef. Vidar Ose kjenner fylket og de oppgavene han får ansvar for meget godt - så her blir det full operasjon fra første dag.

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. mai 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer