Sirdal Nyskapingssenter, som fylkeskommunene er med å drifte, lanserer nå ”Dorgaprisen – du er i spranget”. Det handler om en idekonkurranse med premier for inntil 60.000 kroner. Ideen kan være et nytt produkt, en ny tjeneste eller en forbedring av noe eksisterende. Kravene til ideen er at den skal være ens egen, nyskapende og i en tidlig fase. Den skal heller ikke ha fått noen offentlig støtte tidligere og den må ha en relasjon til og betydning for Sirdal. Inleveringsfristen er 19. juni.

Sirdal Nyskapingssenter – senter for inspirasjon og innovasjon” er et prosjekt med formål å skape nye forutsetninger for etablering av gründer og næringsmiljø i Sirdal og gjennom dette bidra til flere og bedre nyetableringer samt bidra til at små og mellomstore bedrifter i Sirdal får økte muligheter til fremtidig utvikling og vekst.

Prosjektet er en del av Etablerersentet i Vest-Agder sine aktiviteter i Listerregionen og er realisert i samarbeid med Vest-Agder Fylkeskommune og Sirdal kommune.

Les mer

Registreringsskjema

Annonsen

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer