-Vi har slått alle russekullene før oss med denne aksjonen og vi utfordrer neste års russ til fortsatt å støtte Kreftforeningen i det utrolig viktige arbeidet de gjør. Arbeidet som foreningen står for og gjør er noe som kommer alle til gode, enten oss selv eller noen vi kjenner, sa russepresident Elise L. Sivertsen, i følge Farsunds avis, da hun overrakte gaven til en rørt Robert Natvig fra Kreftforeningen. Eiert Sundt-russen i Farsund har fått hjelp av rosarussen ved Varbakk og Arken barnehager med å samle inn penger.

av admin, publisert 25. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer