-Vi har slått alle russekullene før oss med denne aksjonen og vi utfordrer neste års russ til fortsatt å støtte Kreftforeningen i det utrolig viktige arbeidet de gjør. Arbeidet som foreningen står for og gjør er noe som kommer alle til gode, enten oss selv eller noen vi kjenner, sa russepresident Elise L. Sivertsen, i følge Farsunds avis, da hun overrakte gaven til en rørt Robert Natvig fra Kreftforeningen. Eiert Sundt-russen i Farsund har fått hjelp av rosarussen ved Varbakk og Arken barnehager med å samle inn penger.

av admin, publisert 25. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer