-Vi har slått alle russekullene før oss med denne aksjonen og vi utfordrer neste års russ til fortsatt å støtte Kreftforeningen i det utrolig viktige arbeidet de gjør. Arbeidet som foreningen står for og gjør er noe som kommer alle til gode, enten oss selv eller noen vi kjenner, sa russepresident Elise L. Sivertsen, i følge Farsunds avis, da hun overrakte gaven til en rørt Robert Natvig fra Kreftforeningen. Eiert Sundt-russen i Farsund har fått hjelp av rosarussen ved Varbakk og Arken barnehager med å samle inn penger.

av admin, publisert 25. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer