Hvis frafallet i videregående skole i landet fortsetter vil hver fjerde person i yrkesaktiv alder ha kun grunnskoleutdanning i 2030. Konkurransen om jobbene for de med bare grunnskole vil øke fordi flere jobber krever utdanning. - Det er problematisk at så mange bare vil ha grunnskoleutdanning i framtiden. Vi vet at personer med bare grunnskole stiller svakere på arbeidsmarkedet enn andre. De er blant de første som rammes av økende ledighet og ledigheten er mer enn dobbelt så høy blant de som bare har grunnskole sammenlignet med de som har fullført videregående skole, sier arbeids- og velferdsdirektør Tor Saglie på NAVs nettsider.

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer