Hvis frafallet i videregående skole i landet fortsetter vil hver fjerde person i yrkesaktiv alder ha kun grunnskoleutdanning i 2030. Konkurransen om jobbene for de med bare grunnskole vil øke fordi flere jobber krever utdanning. - Det er problematisk at så mange bare vil ha grunnskoleutdanning i framtiden. Vi vet at personer med bare grunnskole stiller svakere på arbeidsmarkedet enn andre. De er blant de første som rammes av økende ledighet og ledigheten er mer enn dobbelt så høy blant de som bare har grunnskole sammenlignet med de som har fullført videregående skole, sier arbeids- og velferdsdirektør Tor Saglie på NAVs nettsider.

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer