Hvis frafallet i videregående skole i landet fortsetter vil hver fjerde person i yrkesaktiv alder ha kun grunnskoleutdanning i 2030. Konkurransen om jobbene for de med bare grunnskole vil øke fordi flere jobber krever utdanning. - Det er problematisk at så mange bare vil ha grunnskoleutdanning i framtiden. Vi vet at personer med bare grunnskole stiller svakere på arbeidsmarkedet enn andre. De er blant de første som rammes av økende ledighet og ledigheten er mer enn dobbelt så høy blant de som bare har grunnskole sammenlignet med de som har fullført videregående skole, sier arbeids- og velferdsdirektør Tor Saglie på NAVs nettsider.

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer