I løpet av det siste året har 10.400 elever deltatt på Ungt Entreprenørskaps arrangementer i Agder. Hele 1150 elever i videregående skole har vært involvert i ungdomsbedrifter. Videre har

Kick-off for unggt entreprenørskap med over 1700 deltakere
Fra kick-off arrangementet i Dyre- og fritidsparken
rundt 150 lærere vært involvert i ukentlig arbeid med entreprenørskapsarbeidet. Vel 120 mentorer fra næringslivet har stilt opp for å bidra med kompetanse, råd og veiledning. Ungt Entreprenørskap Agder har siste år samarbeidet med rundt 150 bedrifter.

Noe av det største i løpet av året var KICK-OFF-arrangementet i Dyre- og fritidsparken. Det deltok hele 1719 elever og lærere på dette. Årets fylkesmesse ble også et ”all-time-high” arrangement med hele 130 konkurrerende elevbedrifter.

Rypestøl opplyste at det satses frisk fremover. I november legges det opp til en stor gründercamp i Risør hvor 500 elever skal konkurrere rundt temaet: ”Energiøkonomisering”. I 2010 planlegges en stor Entreprenørskapsfestival over tre dager. Kommende år er målet å nå 11.000 barn og unge med Ungt Entreprenørskap programmer. Det satse også på økt fokus mot næringslivet gjennom blant annet å ansette en næringslivskontakt.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. juni 2009 | Skriv ut siden