Kristiansand katedralskole Gimle har nå oppnådd ”candidate school” status og er dermed et stort skritt nærmere endelig godkjenning som ”International Baccalaureate - IB skole”. Tolv av skolens lærere kurses, både i Norge og utlandet for å få nødvendig kompetanse til å ta imot inntil 28 elever høsten 2010. Neste del av skolens søknad sendes til Genève i slutten av juni. Deretter vil skolen på Gimle ta imot et autorisasjonsbesøk i september. Kristiansand katedralskole Gimle starter denne høsten kurset "Pre IB".


Pre IB 2
Her er fornøyde og forventningsfulle lærere samlet og klare for det arbeidet som gjenstår.
Fra venstre: Birthe Refstie Fennefoss, Arna Lie,IB koordinator, Vibeke Lauritsen, Lars Christian Reibrå, Hege T. Syvertsen,Kjetil Damsgaard, Andrea Steffensen, Tor Arne Mjølund Åse Storberget, Helge Engebrethsen og Astri Horn.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer