Kristiansand katedralskole Gimle har nå oppnådd ”candidate school” status og er dermed et stort skritt nærmere endelig godkjenning som ”International Baccalaureate - IB skole”. Tolv av skolens lærere kurses, både i Norge og utlandet for å få nødvendig kompetanse til å ta imot inntil 28 elever høsten 2010. Neste del av skolens søknad sendes til Genève i slutten av juni. Deretter vil skolen på Gimle ta imot et autorisasjonsbesøk i september. Kristiansand katedralskole Gimle starter denne høsten kurset "Pre IB".


Pre IB 2
Her er fornøyde og forventningsfulle lærere samlet og klare for det arbeidet som gjenstår.
Fra venstre: Birthe Refstie Fennefoss, Arna Lie,IB koordinator, Vibeke Lauritsen, Lars Christian Reibrå, Hege T. Syvertsen,Kjetil Damsgaard, Andrea Steffensen, Tor Arne Mjølund Åse Storberget, Helge Engebrethsen og Astri Horn.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer