Haydom hospital er bygd opp av Mandals-legen Ole Halgrim Evjen-Olsen og hans kone Mama Kari. Det har 400 senger og 580 ansatte. Årsbudsjettet for sykehuset tilsvaret en dags utgifter ved sykehuset i Kristiansand.

Lyngdal-elevene har spesielt involvert seg i et mor og barn-prosjekt på hospitalet. Prosjektet har resultert i en stor økning i antall spedbarnskontroller. Videre har det vært en betydelig økning i fødsler. I fjor ble det født rundt 5000 barn på hospitalet.

av admin, publisert 26. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer