Haydom hospital er bygd opp av Mandals-legen Ole Halgrim Evjen-Olsen og hans kone Mama Kari. Det har 400 senger og 580 ansatte. Årsbudsjettet for sykehuset tilsvaret en dags utgifter ved sykehuset i Kristiansand.

Lyngdal-elevene har spesielt involvert seg i et mor og barn-prosjekt på hospitalet. Prosjektet har resultert i en stor økning i antall spedbarnskontroller. Videre har det vært en betydelig økning i fødsler. I fjor ble det født rundt 5000 barn på hospitalet.

av admin, publisert 26. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer