Fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag er det masser av tilbud om naturlosturer. På slike natur- og kulturvandringer og turer er det alltid med minst en naturlos. Naturlosene skal ivareta alle deltakerne og berike turen med sine kunnskaper og ferdigheter. De mange naturlosene har hver sine spesialiteter og kan mer enn de fleste om temaet for turen. Fredag ettermiddag er Strandpromenaden i Kristiansand og Håland i Audnedal arenaer for tur og opplevelse. På lørdag finner en muligheten i Åseral. På søndag er det fire tuer i de fire kommunene: Vennesla, Farsund, Marnardal og Mandal.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)
Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/category/relatednews.cshtml)