Staten opprettet i 2006 en tilskuddsordning der kommunesektoren kan søke midler til delfinansiering på opptil 75 prosent til tiltak som gjør kollektivtransporten tilgjengelig for funksjonshemmede. Fylkeskommunene har fått ansvar for å prioritere søknadene som kommer inn. Fylkeskommunen sendte i mars inn søknader for samlet rundt 5,6 millioner kroner til fire prosjekter. Samferdselsdepartementet har tildelt midler henimot fire millioner kroner til tre prosjekter i Vest-Agder. Hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø ble orientert om dette i dag. Utvalget bevilget samtidig 200.000 kroner til finansiering av en fylkeskommunal egenandel til et av prosjektene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. juni 2009 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer