Staten opprettet i 2006 en tilskuddsordning der kommunesektoren kan søke midler til delfinansiering på opptil 75 prosent til tiltak som gjør kollektivtransporten tilgjengelig for funksjonshemmede. Fylkeskommunene har fått ansvar for å prioritere søknadene som kommer inn. Fylkeskommunen sendte i mars inn søknader for samlet rundt 5,6 millioner kroner til fire prosjekter. Samferdselsdepartementet har tildelt midler henimot fire millioner kroner til tre prosjekter i Vest-Agder. Hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø ble orientert om dette i dag. Utvalget bevilget samtidig 200.000 kroner til finansiering av en fylkeskommunal egenandel til et av prosjektene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. juni 2009 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer