Staten opprettet i 2006 en tilskuddsordning der kommunesektoren kan søke midler til delfinansiering på opptil 75 prosent til tiltak som gjør kollektivtransporten tilgjengelig for funksjonshemmede. Fylkeskommunene har fått ansvar for å prioritere søknadene som kommer inn. Fylkeskommunen sendte i mars inn søknader for samlet rundt 5,6 millioner kroner til fire prosjekter. Samferdselsdepartementet har tildelt midler henimot fire millioner kroner til tre prosjekter i Vest-Agder. Hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø ble orientert om dette i dag. Utvalget bevilget samtidig 200.000 kroner til finansiering av en fylkeskommunal egenandel til et av prosjektene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. juni 2009 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer