Tirsdag lanserte Statsråd Magnhild Meltveit Kleppa en informasjonsfilm om hvordan en stemmer ved stortingsvalget. Filmen er rettet mot førstegangsvelgere og er et av flere informasjonstiltak Kommunal- og regionaldepartementet vil gjennomføre i forkant av valget til høsten. - Det er viktig at dei unge syner meiningane sine gjennom val. Vi kan leggja til rette for at fleire skal bruka røysteretten sin gjennom god informasjon. Det skal være enkelt å røysta. Eg oppmodar alle vidaregåande skular til å bruka filmen for å informera om valet, seier Kleppa.

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer