Tirsdag lanserte Statsråd Magnhild Meltveit Kleppa en informasjonsfilm om hvordan en stemmer ved stortingsvalget. Filmen er rettet mot førstegangsvelgere og er et av flere informasjonstiltak Kommunal- og regionaldepartementet vil gjennomføre i forkant av valget til høsten. - Det er viktig at dei unge syner meiningane sine gjennom val. Vi kan leggja til rette for at fleire skal bruka røysteretten sin gjennom god informasjon. Det skal være enkelt å røysta. Eg oppmodar alle vidaregåande skular til å bruka filmen for å informera om valet, seier Kleppa.

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Estland Kart Og Flagg
  av jto, 09.05.19

  Ungdommens fylkesutvalg skal på studietur til vennskapsfylke i Estland

  Les mer
 • HKU På Vennesla Bibliotek
  av jto, 24.04.19

  Vennesla kulturhus er blitt en solid kulturspreder

  Les mer
 • Klimasterik Logo
  av jto, 23.04.19

  Interpellasjon om klimastreik og fravær

  Les mer