Tirsdag lanserte Statsråd Magnhild Meltveit Kleppa en informasjonsfilm om hvordan en stemmer ved stortingsvalget. Filmen er rettet mot førstegangsvelgere og er et av flere informasjonstiltak Kommunal- og regionaldepartementet vil gjennomføre i forkant av valget til høsten. - Det er viktig at dei unge syner meiningane sine gjennom val. Vi kan leggja til rette for at fleire skal bruka røysteretten sin gjennom god informasjon. Det skal være enkelt å røysta. Eg oppmodar alle vidaregåande skular til å bruka filmen for å informera om valet, seier Kleppa.

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer