Odelstinget skjerpar krava til ordførarar og fylkesordførarar, rådmenn og fylkesrådmenn som har styreverv i offentleg heileigde selskap. -Ingen skal vera tvil om kva hatt de skal nytta med dei nye reglane for habilitet for styremedlemmer, seier kommunal- og regionalminister Magnhild Meltveit Kleppa. Målet med framlegget frå Kommunal- og regionaldepartementet som i nyleg vert handsama av Odelstinget er å gjera rollene innafor den kommunale og fylkeskommunale verksemda klårare, skriv departementet i ei pressemelding.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer