-Dersom Sørlandets ambisjoner om økt gjennomslag på den nasjonale arena skal bli noe mer enn fromme ønsker, er bud nummer en at vi internt er enige om de viktigste prioriteringene. Akkurat nå er det først og fremst Kjevik slaget står om. Kjevik er en livsnerve for det internasjonale næringslivet i vår landsdel. Det er helt avgjørende for denne landsdelen at vi har gode og effektive kommunikasjoner til flest mulig destinasjoner, både utenlands og innenlands. Derfor haster det med å komme videre for å få utvidet og modernisert flyplassen. Vi kan ikke leve med en løsning som ikke gir grunnlag for trafikkvekst og økt kapasitet.

Slik innleder NHO-Agder et sterk innspill for Kjevik på på sine nettsider i går. Innlegget avsluttesNHO logo i farger med en sterk appell om felles satsing: -Kjevik-saken er en prøvestein for om det moderne Sørlandet evner å samle seg om de viktigste prioriteringene – og så snakke med en stemme om det vi mener er viktigst for landsdelen. Først når denne saken er løst, er tiden inne for de andre kampsakene som engasjerer regionale og lokale politikere. Men akkurat nå handler det altså først og fremst om å vise evne til å prioritere – i samlet flokk.

Les hele innlegget her

av admin, publisert 10. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi
  av ansk55, 19.09.19

  Ledig drosjeløyve i Kvinesdal kommune - utlysning september 2019

  Les mer
 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer