-Dersom Sørlandets ambisjoner om økt gjennomslag på den nasjonale arena skal bli noe mer enn fromme ønsker, er bud nummer en at vi internt er enige om de viktigste prioriteringene. Akkurat nå er det først og fremst Kjevik slaget står om. Kjevik er en livsnerve for det internasjonale næringslivet i vår landsdel. Det er helt avgjørende for denne landsdelen at vi har gode og effektive kommunikasjoner til flest mulig destinasjoner, både utenlands og innenlands. Derfor haster det med å komme videre for å få utvidet og modernisert flyplassen. Vi kan ikke leve med en løsning som ikke gir grunnlag for trafikkvekst og økt kapasitet.

Slik innleder NHO-Agder et sterk innspill for Kjevik på på sine nettsider i går. Innlegget avsluttesNHO logo i farger med en sterk appell om felles satsing: -Kjevik-saken er en prøvestein for om det moderne Sørlandet evner å samle seg om de viktigste prioriteringene – og så snakke med en stemme om det vi mener er viktigst for landsdelen. Først når denne saken er løst, er tiden inne for de andre kampsakene som engasjerer regionale og lokale politikere. Men akkurat nå handler det altså først og fremst om å vise evne til å prioritere – i samlet flokk.

Les hele innlegget her

av admin, publisert 10. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer