Deltakerne fra Vest-Agder som har kjempet om heder og ære på landsmønstringen i Ungdommens Kulturmønstring kom hjem i går, glade og trøtte etter en fire dagers festival i Trondheim. Årets mønstring har vært et enormt arrangement. På landsplan har i alt 21 562 deltakere vært med å gjennomføre hele 9817 innslag i lokale mønstringer i kommunene, i fylkesmønstringer og til slutt i landsmønstringen. Nå foreligger resultatlistene og det viser at representanter fra Vest-Agder oppnådde både heder og ære.

Gruppa Finale Dive, med rapperne Sara og Arash fra Kristiansand, fikk ett av tre COOPstipend

Fra UKM
Glade deltakere i årets UKM-landsmønstring
på 10 000 kroner.

Vest-Agder var representert med to unge kokker innen matkunst. De deltok på kokke - workshops og laget mat sammen med profesjonelle kokker. Alt overført til storskjerm inn i Olavshallen. Det ble avsluttet med kokkekamp, som Vest-Agder vant. Det var Vivi Tran og Daniel Edvardsen, de også fra Kristiansand som utgjorde Vest-Agders lag.

av admin, publisert 22. september 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer