Før helgen kunne arbeiderne som lager tunnel under Kårsbakk på det nye viktige veianlegget Skråveien i Farsund se lys i begge ender. Gjennomslaget ble markert med bløtkake. Utsprengingen har forgått fort og effektivt. En ligger nå godt foran fremdriftsplanen. Fylkesveien fra Sundestranda til Fjellestad er 1,6 kilometer lang og ineholder tre rundkjøringer og en tunnel på 270 meter. Veien vil bli hovedkorridor for trafikken til og fra Lundevågen og den vil avlaste byens sentrum for tungtrafikk.

Det er Veidekke som er hovedentreprenør for veiprosjektet. Firmaet opplyser at trafikantene fortsatt må regne med en del omkjøringer ogendringer i kjøremønsteret. Etter planen skal veien åpnes for trafikk 1. juli nestecv år. Statens Vegvesen har beregnet at rundt 5000 kjøretøyer vil bruke Skråveien daglig.

av admin, publisert 29. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer