Før helgen kunne arbeiderne som lager tunnel under Kårsbakk på det nye viktige veianlegget Skråveien i Farsund se lys i begge ender. Gjennomslaget ble markert med bløtkake. Utsprengingen har forgått fort og effektivt. En ligger nå godt foran fremdriftsplanen. Fylkesveien fra Sundestranda til Fjellestad er 1,6 kilometer lang og ineholder tre rundkjøringer og en tunnel på 270 meter. Veien vil bli hovedkorridor for trafikken til og fra Lundevågen og den vil avlaste byens sentrum for tungtrafikk.

Det er Veidekke som er hovedentreprenør for veiprosjektet. Firmaet opplyser at trafikantene fortsatt må regne med en del omkjøringer ogendringer i kjøremønsteret. Etter planen skal veien åpnes for trafikk 1. juli nestecv år. Statens Vegvesen har beregnet at rundt 5000 kjøretøyer vil bruke Skråveien daglig.

av admin, publisert 29. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi
  av ansk55, 19.09.19

  Ledig drosjeløyve i Kvinesdal kommune - utlysning september 2019

  Les mer
 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer