Statistisk Sentralbyrå har offentliggjort reviderte KOSTRA-tall for videregående opplæring i 2008. Hovedtallene viser at fra 2007 til 2008 økte fylkeskommunenes brutto driftsutgifter til videregående opplæring med 1,26 milliarder kroner. Det tilsvarer 6,4 prosent, noe som er litt høyere enn kostnadsutviklingen. Det er også en liten økning i antall lærerårsverk og lederårsverk. Som et resultat av endringer i strukturen etter innføringen av Kunnskapsløftet har antallet elever gått ned, mens antall lærlinger har økt.

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer