Offisielle valgdatoer er 7. og 8. september 2009. Men for at skolene skal ha mulighet til å innpasse valget best mulig i forhold til andre oppgaver, kan de også gjennomføre valget i perioden 31. august.- 4. september. Det skriver NSD på nettsiden samfunnsveven.no.  Samfunnsveven er utviklet av Norsk samfunnsvitenskapelig datatjeneste AS (NSD) for å være en informasjonstjeneste og læringsressurs i forbindelse skolevalgene. Skolevalgsprosjektene er administrert og finansiert gjennom UtdanningsdirektoratetNSD, oppfordrer skolene til å arrangere valget som et tradisjonelt valg med papirstemmesedler, valgurne, manuell telling av stemmene og rapportering via skolens side her på Samfunnsveven.

av Macdonald, Cheryl, publisert 21. juli 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer