Offisielle valgdatoer er 7. og 8. september 2009. Men for at skolene skal ha mulighet til å innpasse valget best mulig i forhold til andre oppgaver, kan de også gjennomføre valget i perioden 31. august.- 4. september. Det skriver NSD på nettsiden samfunnsveven.no.  Samfunnsveven er utviklet av Norsk samfunnsvitenskapelig datatjeneste AS (NSD) for å være en informasjonstjeneste og læringsressurs i forbindelse skolevalgene. Skolevalgsprosjektene er administrert og finansiert gjennom UtdanningsdirektoratetNSD, oppfordrer skolene til å arrangere valget som et tradisjonelt valg med papirstemmesedler, valgurne, manuell telling av stemmene og rapportering via skolens side her på Samfunnsveven.

av Macdonald, Cheryl, publisert 21. juli 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer