Offisielle valgdatoer er 7. og 8. september 2009. Men for at skolene skal ha mulighet til å innpasse valget best mulig i forhold til andre oppgaver, kan de også gjennomføre valget i perioden 31. august.- 4. september. Det skriver NSD på nettsiden samfunnsveven.no.  Samfunnsveven er utviklet av Norsk samfunnsvitenskapelig datatjeneste AS (NSD) for å være en informasjonstjeneste og læringsressurs i forbindelse skolevalgene. Skolevalgsprosjektene er administrert og finansiert gjennom UtdanningsdirektoratetNSD, oppfordrer skolene til å arrangere valget som et tradisjonelt valg med papirstemmesedler, valgurne, manuell telling av stemmene og rapportering via skolens side her på Samfunnsveven.

av Macdonald, Cheryl, publisert 21. juli 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer