Siste uken av sommerferien (10.-14 august) arrangerer Rosegården Teaterhus SommerKunstSkole for barn i alderen 6-13 år. Det blir kurs i Figurteater (dukketeater), Teaterkurs (fra idé til forestilling), Breakdance, Animasjonsfilm, Nysirkus, Teatersminke (for barn 10 til 13 år), Musikkdrama og Rollespill i natur. Vest-Agder fylkeskommune støtter teaterarbeidet i fylket via Rosegården Teaterhus, og da særlig det rettet mot barn og ungdom. Et resultat av dette er SommerKunstSkolen som nå har blitt arrangert siden 2003.

av Macdonald, Cheryl, publisert 16. juli 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer