Siste uken av sommerferien (10.-14 august) arrangerer Rosegården Teaterhus SommerKunstSkole for barn i alderen 6-13 år. Det blir kurs i Figurteater (dukketeater), Teaterkurs (fra idé til forestilling), Breakdance, Animasjonsfilm, Nysirkus, Teatersminke (for barn 10 til 13 år), Musikkdrama og Rollespill i natur. Vest-Agder fylkeskommune støtter teaterarbeidet i fylket via Rosegården Teaterhus, og da særlig det rettet mot barn og ungdom. Et resultat av dette er SommerKunstSkolen som nå har blitt arrangert siden 2003.

av Macdonald, Cheryl, publisert 16. juli 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer