Det sa fylkesordfører Thore Westermoen I anledning nedleggelse av grunnstenen for kulturhuset Kilden. Han utfordret samtidig kulturdepartementet om at staten må øke sitt bidrag slik lokale eiere har gjort. _ På denne gledens dag, håper jeg at departementets representanter merker seg hvilken betydning vi tillegger denne store satsingen. Nå er det svært viktig at statens tilskudd til investeringen ikke fordeles over mange år, men er med å sikre en god og effektiv fremdrift for byggeprosjektet, og at støtten til innholdsproduksjon og drift trappes opp. Det mangler nemlig en god del på at Agder får sin rettmessige del av kulturbevilgningene.

av Macdonald, Cheryl, publisert 20. august 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer