-Vi i Sørlandske Sommernetter gleder oss til konserten i Kjuttavika i Kristiansand Dyrepark fredag 14.august klokken 20.00. Alexander Rybak kommer sammen med dansegruppen Frikar – så her blir det fullt trøkk med dansere og det hele. Sørlandske Sommernetters solistkonsert i Kjuttavika er blitt en kjær tradisjon, som vi gleder oss over at Alexander Rybak vil være med å videreføre. Det er gledelig at Vest-Agder fylkeskommune er med å bidra til at arrangementet kan gjennomføres, sier daglig leder i Sørlandske sommernetter Kjell Rune Nakkestad. I tillegg til Alexander Rybak og Frikar deltar Kristiansand Symfoniorkester og Farmers marked.

Konserten er todelt. Første del er med Farmers Market, dirigent Mats Rondin og 50 symfoni­musikere. Farmers Market ble dannet i 1991 av en gruppe studenter ved jazzlinjen ved Universitet i Trondheim. De har etterhvert utviklet en unik miks av bulgarsk musikk, balkan-rytmer, bluegrass, jazz og pop som alltid serveres med en god porsjon humor og glimt i øyet. Bandet beskriver sin egen musikk som sigøynersurf, bollywood-country, tyrkisk metall, dissonant polyfon kvinneglam, forsoffen maskulin gjespesang, sekkepipepop, balkanbluegrass og tvangstrøyegitar i truede taktarter! Andre del er med Alexander Rybak, fullt band og danserne fra Frikar.

For mer informasjon se: http://www.sorlandskesommernetter.no/index.php?articleid=108

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. august 2009 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/category/relatednews.cshtml)