I fylkesutvalgets vedtak gis det uttrykk for at dersom regjeringen i statsbudsjettet for neste år innvilger søknaden fra Kristiansand Symfoniorkester om nødvendig økning av budsjettrammen så er Vest-Agder fylkeskommune beredt til å påta seg sine økte økonomiske forpliktelser.

Det som det konkret legges opp til i budsjettsammenheng er en økning på to millioner kroner. Dette skal være med å finansiere koret med 16 sangere i 25 stillinger, et halvt årsverk til leder/dirigent og til sammen 0,6 årsverk for administrasjon og repetitør.

av admin, publisert 25. august 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer